Na ochozu věže na Domažlicku leží mrtvola, volali svědci. Šlo o opilého muže

Hlášení o mrtvém člověku v Horšovském Týně obdrželi policisté v sobotu kolem čtvrté hodiny odpoledne. "Na procházce rodina s dětmi nahlásila, že tam na ochozu vyhlídkové věže našla mrtvolu," řekl TN.cz policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Na místo vyrazily okamžitě všechny složky integrovaného záchranného systému (IZS). "Po příjezdu se zjistilo, že je to mladý muž, který je pod vlivem alkoholu," doplnil Hodan.

[chooze:article;value:492207]

Podle portálu Krimi-Plzeň museli zasahující vyvinout mimořádně velké úsilí, aby muže probrali. Když přišel k sobě, tak jediné, na co si vzpomněl, bylo, že se jmenuje Serjožka. "Na místo jsme vyjížděli, dotyčný nebyl zraněný, jen velmi opilý. Přenechali jsme ho kriminalistům," sdělila mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Dotyčný nadýchal přes tři promile. "Jednalo se o cizince z Moldavska a chvíli se vůbec nedařilo zjistit, ke komu by mohl patřit," přiblížil Hodan. Muž si nakonec vzpomněl na celé své jméno i to, že je tam na návštěvě u své rodiny, píše portál. Policisté po krátkém pátrání pak našli jeho otce. "Ten si ho poté i převzal," uzavřel Hodan.

Loni v listopadu vyjížděli pražští hasiči k opilému muži, který se zasekl v klepači na koberce. Museli ho vystřihávat:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.