Na Pagáčovou se znovu usmálo štěstí. Za vše vděčí hokejistům

[chooze:gallery;value:34616]

​Patricie Pagáčová si vydobyla pořádný úspěch na instagramu. "Brouci moji! Vás je tady 600 000, vy jste blázni! Děkuju moc, děkuju, že jste tu se mnou," sdílela nadšeně na internetu herečka a připojila fotku, kde září se širokým úsměvem a štěstím v očích.

Zažertovala, že za svůj velký úspěch vděčí českým hokejistům, kteří vyhráli mistrovsví světa. Několikrát se totiž objevila během přímého přenosu z O2 areny v televizi, když je vroucně podporovala. "To číslo nechápu vůbec, pár vteřin v přímým přenosu při finále mistrovství světa v hokeji a co to udělá, viď?" zavtipkovala herečka.

[chooze:article;value:555978]

Pocitu, že právě ona může inspirovat a bavit tolik lidí, si velmi cení. "Každopádně opravdu děkuju, že mám tak skvělý fanoušky, jako jste vy. Moc si vaší podpory vážím," uzavřela Pagáčová. Jejím cílem je ukazovat na sociálních sítích kromě veselých momentů i realitu.

Před několika měsíci například sdílela fotografii, kde pláče. "Nic vážnýho se neděje, jen byl nějakej na hov*o den, je OK občas nebejt OK," připsala ke snímku. Právě to podpořilo spekulace, že se něco děje v jejím soukromém životě. To Patricie Pagáčová o několik týdnů později nepřímo potvrdila, když oznámila, že se rozchází se svým manželem Tiborem Pagáčem.

Vašek Matějovský by si Pagáčovou vybral i v reálném životě. Popsal proč (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.