Na Pardubicku řeší dvě přepadení benzinek. Loupila zřejmě žena, myslí si policie

Pravděpodobně stejný pachatel přepadl minulý týden ve čtvrtek ve Skutči a o den později v Chrudimi dvě čerpací stanice. Vždy měl u sebe střelnou zbraň. "Policie pracuje s verzí, že se jedná o jednoho pachatele a pravděpodobně ženu," uvedla policejní mluvčí Andrea Muzikantová.

V prvním případě pachatel nebo pachatelka namířil na obsluhu zbraň a jednou větou si řekl o hotovost z kasy. Na druhé čerpací stanici si ji dokonce vzal sám, když byla obsluha v kuchyňce mimo prodejnu. Podezřelý obešel prodejní pult, otevřel kasu a peníze přesunul do igelitové tašky. "Když se obsluha vrátila zpět na prodejnu, namířil na ni pachatel pistolí a něco nesrozumitelně pronesl. Poté pokračoval ve výběru další pokladny," dodala Muzikantová. 

[chooze:article;value:519923]

Lupič či lupička byl v obou případech maskovaný, měl kšiltovku i kapuci a na rukách latexové rukavice. "Za loupež pachateli hrozí dva roky až deset let vězení," přidala policejní mluvčí. 

Kriminalisté zatím pachatele nedopadli a zveřejnění kamerových záznamů by jim mohlo ve vyšetřování pomoci. Ze záběrů to vypadá, že je silnější postavy a na sobě má tmavé sportovní oblečení. Vzhledem k tomu, že byla obě přepadení úspěšná, není vyloučené, že se pokusí o další. 

Lupiči v Paříži na začátku srpna přepadli luxusní butik. Odnesli si šperky za miliony eur:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.