Moderní bydlení

Na pražském magistrátu zasahovala NCOZ. Hledala dokumenty, nikoho nezatkla

[chooze:gallery;value:37414]

​V budově pražského magistrátu probíhalo vyšetřování. V úterý krátce po poledni tam vtrhli vyšetřovatelé Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ). Pro TV Nova to centrála potvrdila.

Razie se týká probíhajícího trestního řízení. "Náš útvar dnešního dne provádí úkony trestního řízení. Jedná se o tzv. dokumentační realizaci, v rámci které nedošlo k zadržení ani obvinění žádné osoby," uvedl mluvčí NCOZ Jaroslav Ibehej. Podrobnější informace nechtěl sdělil.

[chooze:article;value:550621]

​​Přítomnost vyšetřovatelů potvrdil i samotný magistrát. "Jedná se pouze o součinnost v trestním řízení, kterou samozřejmě poskytujeme. Blíže se však k záležitosti nebudeme vyjadřovat," sdělil mluvčí pražského magistrátu Tadeáš Provazník. Stejnou odpověď dostala redakce TN.cz od Technické správy komunikací, které se má akce také týkat.

K zásahu se vyjádřil i náměstek pro dopravu Zdeněk Hřib (Piráti). Podle prvotních informací měla policie zasahovat ve Hřibově kanceláři, to ale později on sám vyvrátil. "Z Policie ČR mě osobně nikdo nekontaktoval a u mne v kanceláři žádní policisté nezasahují. Technická správa komunikací je v roli poškozeného," uvedl Hřib na sociální síti X.

Zásah policie na pražském arcibiskupství. Mělo se jednat o podvod:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.