Na Putinově krku se objevila záhadná jizva. Nahrává spekulacím o rakovině

Výrazná jizva na krku ruského prezidenta Vladimira Putina, které si na záběrech z oslav pravoslavných Velikonoc všimli novináři ukrajinského webu Dialog.ua, oživila spekulace, zda ruský vůdce netrpí rakovinou štítné žlázy. O tom, že je Putin vážně nemocný, se mluví minimálně už od loňského jara.

Například loni v dubnu informoval britský Telegraph o častých návštěvách lékařů specializujících se na rakovinu štítné žlázy v Putinově luxusním sídle u Černého moře. Taktéž měl dostávat velké dávky steroidů, což je pro léčbu tohoto typu rakoviny typické.

[chooze:article;value:500365]

Steroidy mohou ve vysokých dávkách způsobovat úzkosti a někdy dokonce halucinace. Častým příznakem jejich konzumace je také napuchlost.

Spekulace o Putinově rakovině se podle deníku Daily Mail objevily také v uniklých tajných dokumentech, které na sociální síti Discord letos v lednu zveřejnil mladý americký voják Jack Teixeira.

Podle deníku Daily Mirror ale nejde o nic nového a jizva byla na diktátorově krku k vidění už v roce 2020. "Teoreticky může jít o pozůstatky po intubaci.  Také ale může jít prostě o kožní záhyb, který bývá u starých lidí běžný," tvrdí oslovený plastický chirurg Amjad Al-Yousef s tím, že jizva je výraznější kvůli Putinovu vyhlazenému obličeji.

Putin je paranoidní, bojí se odposlechů a nevylézá z bunkru, tvrdí bývalý člen jeho ochranky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.