Na veřejnost unikly fotky vévodkyně Meghan, které neměl nikdo vidět

[chooze:gallery;value:31439]

​Otec vévodkyně ze Sussexu Thomas Markle a její sestra Samantha Grantová se rozhodli týden před korunovací Karla III. rozbouřit vody. Australské stanici Channel 7 dali interview o tom, jaká byla Meghan před svatbou s princem Harrym.

A někdejší americká herečka je podle zdrojů ze svého okolí neskutečně naštvaná, píše portál Mirror. Příbuzní, se kterými už před lety zpřetrhala všechna pouta, totiž na kameru ukázali fotky i videa z jejího dospívání.

Markleová se údajně stydí za to, jak se tehdy chovala a především jak vypadala. Na korunovaci krále Karla III. příští sobotu sice poletí jen Harry, i tak se ale prý Meghan bojí, že bude mít před královskou rodinou kvůli rozhovoru z ostudy kabát.

[chooze:article;value:502164]

​Vévodkyně se ze slavnostního ceremoniálu omluvila kvůli synovi Archiemu, který má ve stejný den čtvrté narozeniny. Vztahy s Buckinghamským palácem jsou navíc stále pochroumané. Meghan nařkla šlechtický rod z rasismu a šikany.

Harry se ale podle všeho těší, že by se mohl v Londýně usmířit přinejmenším s otcem. V posledních týdnech si dvakrát telefonovali, připomněl Daily Mail. "Vyprávěl mu, jak moc se mu stýská po domově, jak moc mu chybí celá rodina," prozradili zasvěcenci. Rád by ale urovnal i spory s bratrem princem Williamem.

Největší přehlídka posledních let. Britové se připravují na korunovaci:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.