Na vévodkyni Meghan praskla velká lež. Prozradila ji řeč těla

[chooze:gallery;value:29853]

V šokujícím rozhovoru s Oprah Winfreyovou vévodkyně Meghan osočila princeznu Catherine hned několikrát. Striktně také odmítla spekulace, že by svou příbuznou někdy rozplakala. "Příběh Kate se nikdy nestal, bylo to opravdu, opravdu náročné. Myslím si, že to je moment, kdy se všechno změnilo, opravdu," řekla v interview podle portálu Mirror Meghan. 

Podle expertky na řeč těla však její gesta naznačovala, že si během rozhovoru vymýšlela. Vévodkyně se totiž během odpovědí dívala doprava. "Oči, které člověk tím směrem stočí, naznačují, že se jeho mysl nachází v kreativním režimu, ne v paměťovém," vysvětlila expertka na řeč těla Jesuse Enrique Rosasová. Když se lidé dívají směrem doleva, vzpomínají na skutečné události.

[chooze:article;value:514999]

Podle Rosasové Meghan lhala i ve chvíli, kdy na přímou otázku, zda rozplakala Kate, řekla prosté "Ne". Vévodkyně totiž pevně stiskla rty. "Udělala v tu chvíli zvláštní pohyb se rty, kdy je tlačila blízko ke svému nosu. Nebyla si jistá tím, co řekla. A co víc, když se zaměříme na levou půlku jejího obličeje, můžeme vidět, že z něj čiší pohrdání a radost. Tyto emoce nejsou v souladu s tím, co říká. Můžeme předpokládat, že lže," prozradila expertka. 

Následně Meghan začala tvrdit, že celá událost se stala obráceně, že naopak princezna Kate rozplakala ji. "Hned poté, co to vyslovila, olízla si rty a znovu se zadívala doprava. Olíznutím rtů si lidé mohou jen zvlhčovat pusu, ale může to být také signál, že litují něčeho, co řekli," sdělila Rosasová.

[chooze:article;value:514816]

"Když posčítáte všechna gesta, zjistíte, že část příběhu je vymyšlená," dodala odbornice. Poukázala také na tendenci vévodkyně zvedat víc levé obočí, když mluvila o Kate. Tento signál podle deníku Express údajně naznačuje žárlivost.

Rozchod Harryho a Meghan. Kamarád vysvětlil, jak to teď mají (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.