Na Voyo míří stand-up speciál Ondřeje Sokola. Odhalí spoustu pikantností

"Já si ten začátek vždycky strašně užívám, takhle dobrý už to nebude," uvádí těmito slovy Ondřej Sokol svou show, která nemá v Česku obdoby. Kromě desítek hereckých rolí má Ondřej Sokol na svém kontě přes třicet divadelních, televizních a filmových režií a minimálně deset her přeložil. Teď ho diváci Voyo uvidí v roli stand-up komika.

"Já jsem to udělal, protože mě strašně baví jít někam, co ještě úplně neumím. Stojí to šílený nervy, ale myslím, že se to vyplatí, a mám v tu chvíli pocit, že žiju," přiznal herec.

[chooze:article;value:513400]

Stand-up comedy Ondřeje Sokola nabídne to nejlepší z jeho života! V této roli ale není nováčkem, disciplíně se věnuje už téměř osm let. "Lidé zjistí dost o mém životě a hodně o mém dětství, o mém vztahu s matkou, o mém uměleckém životě, nemocničním životě, o všech chorobách, které mám, a o všech špatných vlastnostech, které mám. Je to dost o mně. Ale většinu času to není ke mně moc příznivé," popsal představení Sokol.

Podle těch, kteří divadelní představení znají, je to pořádná dávka zábavy a ani chvilka nudy. "Já doufám, že to bude bavit hlavně mě, protože to je prostě perfektní," uzavřel komik. Celebrity Ondřeje Sokola sledujte už nyní exkluzivně na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.