Na Voyo zamířila Zlatá labuť. Výpravný seriál z počátku války

Děj nového seriálu diváky zavede do roku 1939, kdy se slavnostně otevírá první obchodní dům v Československu a shodou okolností je to i den, kdy naši zemi obsazuje nacistické Německo.

"My vyprávíme příběh třech mladých hlavních postav, děvčat, která přicházejí do toho obchodního domu, aby naplnila svoje životní cíle a touhy. Je to pro ně prostředí nové, luxusní," říká producent seriálu Filip Bobiňski.

[chooze:article;value:486762]

V hlavní roli se představí Adam Vacula jako majitel historicky prvního obchodního domu. Do cesty se mu připlete prodavačka Bára Veselá ztvárněná Martou Dancingerovou. "Ta moje postava má takovej docela pestrej vývoj, protože z počátku vůbec netuší, že se stane prodavačkou ve Zlatý labuti. Začíná trošku jako holka ulice," naznačuje děj Dancingerová.

Diváci se dále můžou těšit například na Adriana Jastrabana, Beátu Kaňokovou, Roberta Mikluše a také na herecké legendy, jako jsou Daniela Kolářová a Petr Kostka. "Člověk se dovídá prostřednictvím těchhle základních dobových realit skutečnosti, o kterých jsem neměla do té doby šanci nic vědět," dodává k seriálu Kolářová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.