Na Vyškovsku boural zájezdový autobus plný dětí. Řidič nadýchal

[chooze:gallery;value:34516]

​Záchranné složky mají v pátek na silnicích plné ruce práce. Po celé republice došlo k řadě nehod. V Jihomoravském kraji policie zasahovala na frekventované silnici I/50 u obce Nesovice. Srazil se tam zájezdový autobus a osobní automobil.

"Při nehodě se zranil řidič osobního vozu, cestující v autobuse vyvázli bez zranění," uvedla policie na sociální síti X před 14. hodinou. Na páteřní silnici vedoucí Jihomoravským a Zlínským krajem se hned začaly tvořit dlouhé kolony.

[chooze:article;value:537990]

​Podle policie byl zřejmě viníkem nehody řidič osobního vozu, který nedal přednost v jízdě v křižovatce. Velký problém ale bude mít i řidič autobusu, který opakovaně nadýchal kolem 0,7 promile. V autobusu přitom vezl desítky dětí. Celkem s ním cestovaly další tři dospělé osoby a 26 dětí.

Pátek plný nehod 

K dalším vážným nehodám došlo během pátku například na dálnicích D7 nebo D3. ​Na Rychnovsku musel dopoledne dokonce zasahovat vrtulník u nehody na silnici č. 285 mezi Jaroměří a Volovkou. O dalších nehodách se dozvíte v tomto článku na TN.cz.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.