Na Zemi nastane absolutní zkáza. Z proroctví na rok 2025 běhá mráz po zádech

Velký požár Londýna, vzestup Adolfa Hitlera nebo svržení bomby na Hirošimu a Nagasaki. To jsou údajná Nostradamova proroctví, která se během několika staletí vyplnila.

Velké záplavy a nové impérium

V roce 2025 podle Nostradama Zemi postihnou obrovské záplavy, které zničí velká pobřežní města, píše web Unilad. Miliony lidí kvůli tomu přijdou o střechu nad hlavou a vlády se budou zmítat v problémech. Uprostřed tohoto zoufalství se má z hlubin vynořit nový vůdce, který si vyhlásí své vlastní "vodní impérium".

Stínové kulty

Kromě vodních vůdců se mají objevit také manipulativní stínové kulty. Ty se podle věštce mají rozšířit do celého světa a využívat temné rituály. Zneužijí prý úzkosti vyvolané z "předcházejících událostí" a lidstvu budou slibovat spásu a bezpečí.

[chooze:article;value:574641]

Průlom v kvantové fyzice

Vědci by pak v roce 2025 měli dokázat průlom v kvantové fyzice. Objev nakonec umožní lidem cestovat mezi dimenzemi, manipulovat s realitou a komunikovat s "vyššími formami inteligence".

Rozvoj konspiračních teorií

Příští rok mají mít pré i fanoušci konspiračních teorií. Po celém světě prý totiž ožijí "dlouho skrývaná tajemství", která "otřesou vládami a institucemi". Změní se tak údajně běh dějin.

[chooze:article;value:533373]

Digitální zkáza

Země má prý také v příštím roce čelit globálním kybernetickým útokům. Zhroutit by se měly elektrické sítě, finanční systémy a komunikační sítě.

Jak připomíná web Lad Bible, Nostradamus své vize publikoval v roce 1555 v knize s názvem Proroctví. Tu tvořila rýmovaná čtyřverší seskupených do stovek. Každá stovka čtyřverší byla nazvána stoletím. 

Zelenského Nostradamus. Předpověděl válku roky dopředu (3/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.