Na známého rappera vydali zatykač. Měl v podmínce pozitivní test na drogy

Kodak Black, občanským jménem Bill Kapri, čelí zatykači kvůli porušení podmínky. Zatykač vydal floridský soud poté, co se měl rapper vyhnout testu na drogy 3. února a při dalším testu 8. února jej měl pozitivní na fentanyl. Informoval o tom americký portál ABC News.

Rapper byl loni 16. července obviněn z přechovávání drog, policie u něj našla oxykodon. "Členové policejní hlídky ucítili zápach marihuany, načež prohledali vozidlo a našli malou tašku s 31 tabletami a téměř 75 tisíci dolary (téměř 1,7 milionu korun, pozn. red.) v hotovosti," popsala floridská policie v prohlášení. Kodak Black byl podle agentury AP později propuštěný na kauci. Pozitivní test na drogy je ale porušením podmínky kauce.

[chooze:article;value:481039]

​Není to první rapperův problém se zákonem. V souvislosti s porušením zákona o držení zbraní byl v roce 2019 odsouzen na 46 měsíců vězení. Poté, co si odseděl 10 měsíců, mu tehdejší prezident Donald Trump odpustil zbytek trestu. Trump to zdůvodnil Blackovou filantropickou činností.

Kodak Black má na kontě 30 milionů prodaných singlů a je držitelem několika hudebních ocenění. Aktuálně je také nominován na cenu Grammy.

Podívejte se na jeden z hitů Kodaka Blacka Super Gremlin:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.