Naďa Urbánková bude mít dva pohřby. Lidé se s ní budou moci rozloučit ve Strahovském klášteře

Jana Fabiánová se rozhodla, že s rodinou dají poslední sbohem Nadě Urbánkové hned dvakrát. Nejbližší se nejprve s okouzlující zpěvačkou rozloučí v Želivě, kde herečka na sklonku života bydlela, a později přijde na řadu veřejnost. Fanoušci se mohou zúčastnit druhého smutečního obřadu, který se uskuteční v Praze.

"Vážení přátelé, vzhledem k tomu, jak obrovská vlna lásky se zvedla, vnímám, že je potřeba udělat dvě rozloučení s mou milovanou maminkou. První obřad bude pouze pro rodinu a nejbližší u nás doma v Želivě," oznámila na facebooku Jana Fabianová, kterou dojala podpora fanoušků. Ti ji totiž dennodenně zaplavují milými vzkazy a příběhy o její mamince Nadě Urbánkové.

[chooze:article;value:488223]

"Druhý smuteční vzpomínkový obřad, na který jste všichni srdečně zváni, se bude konat ve středu 15. 2. v 18 hodin v Bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera v Praze. Bazilika bude otevřena už od 17 hodin. Mše Svatá začne až v šest," pozvala Jana Fabianová na pohřeb všechny, kterým Naďa Urbánková zasáhla svým talentem do života. 

V posledních dnech fanoušci Nadi Urbánkové Janu velmi dojali. Hned po oznámení smrti její maminky přispěchali a vyjádřili jí upřímnou soustrast. "Z celého srdce každému z vás děkuji za vyjádření soustrasti a sdílení krásných vzpomínek na maminku. A omlouvám se, jestli jsem zatím nestihla reagovat, chodí mi tisíce zpráv, každou čtu, za každou z nich jsem hluboce vděčná," poděkovala všem v pondělí sympatická zpěvačka. "Momentálně máme plné ruce práce s organizací smutečního obřadu," dodala.

Zemřela herečka a zpěvačka Naďa Urbánková. Dožila se úctyhodných 83 let:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.