Nadávky, lži a příkoří. Karolína a Tomáš na sebe i po Výměně hází špínu

Jarda a Mirka prožili deset dní během Výměny v poklidu a spokojenosti. Za to Karolína a Tomáš si ani trochu nesedli a i po Výměně na sebe hází špínu. "Tomáš je chlap, který ženu bere pouze jako majetek, vůbec nerespektuje jiné pohlaví, možná ani ostatní chlapy. Nenechám se ušlapat do země jenom proto, aby byl doma klid," řekla k hádkám Karolína.

Svůj názor na ni má i Tomáš. "Ona mi to tady chtěla řídit, udělat ze mě hlupáka, který se podřizuje ženské, která o rodině nemá nejmenší páru. Jaroslava je mi líto. On je asi ten typ člověka, který drží h**u a krok," rozčílil se Tomáš, kterému dle jeho slov pořád vře krev v žilách, když si na Karolínu vzpomene. 

[chooze:article;value:488482]

​Jeden ze sporů vznikl kvůli penězům, které Karolína utrácela za druhou domácnost. "My jsme před Výměnou nakoupili hromadu jídla, ona to vyhodila a nakoupila jiné, bio. Nakoupila věci za hromadu peněz a chtěla to po mně proplatit. A nepotřebuju nějaký sprchový gel za 600 pro děti, moje děti nikdy neměly a nemají atopický ekzém," pokračoval Tomáš.

Mirka zase nechápala, že rodina údajně žije od výplaty k výplatě, ale mají hromadu drahých věcí. "Jarda je podpantoflák. Ona je dominantní a on se jí přizpůsobuje," řekla i svůj názor na to, co vypozorovala během deseti dní. 

Karolína oproti tomu hájí zuby svých dětí. "Ano, zuby dětem čistíme jen jednou denně, ale naše děti mají krásné, čisté a zdravé zuby. V druhé rodině se čistí zuby sice dvakrát denně, ale jejich děti mají vyhnilé zuby až k dásním a Zuzance tam během natáčení i praskla stolička," obhajuje.

[chooze:article;value:488232]

​​Nicméně oběma rodinám Výměna pomohla. "Sblížili jsme se po Výměně. Také jsme zavedli společné rodinné večerní procházky," řekl Jarda s tím, že se změnil i jejich přístup k penězům a už tolik neutrácí. 

Na druhé straně se Mirka a Tomáš do Výměny přihlásili hlavně kvůli rozdílným názorům. Po deseti dnech strávených od sebe si ale uvědomili mnohem víc. "Manželky si vážím ještě víc, miluju ji a hodně mi to dalo," řekl Tomáš s tím, že by jinou ženu nechtěl a zanedlouho si Mirka nechá udělat nové zuby, na které se tak těšila.

Karolína z Výměny zažila po návratu domů šok. Prozradila, co jí vyrazilo dech:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.