Nadávky, lži a tvrdá obvinění. Rodiny se po Výměně nemůžou vystát

Petra a Tomáš z Kladna měli velký problém se žárlivostí. To se ve Výměně projevilo až do té míry, že Petra účast po změně režimu předčasně ukončila. Bála se totiž, že ji její manžel může podvést s náhradní manželkou Mariannou ze slovenské vesnice. 

"Výměnu jsem ukončila nejen kvůli žárlivosti, ale i dvěma malým dcerám. Pořád jsem se budila, nemohla jsem bez nich spát. To byl hlavní důvod. Ta žárlivost se u nás změnila, všechno se změnilo o 360 stupňů. Začali jsme jiný život, máme své hodnoty nastavené jinak a máme se už dobře," překvapila Petra, která na konci Výměny řekla, že Tomáše opustí. 

Její muž má také špatné vzpomínky. "Nemyslím si, že je fér, aby ženská, která se budí v noci s absťákem, aby si mohla zapálit a napít se chlastu, aby o mně veřejně řekla, že jsem alkoholik. Ona neumí vařit, je to alkoholička, bojí se své mámy, podle mě je zbytečný člověk," rozčílil se Tomáš.

[chooze:article;value:483403]

​Rodiny v kontaktu prý už nejsou. "Celá jejich rodina si mě zablokovala na sociálních sítích. Mrzí mě, jak to dopadlo a že jsme se nerozešli vůbec v dobrém. Marianna je také hodně žárlivá," řekla Petra. Podle Marianny s Igorem to ale bylo trochu jinak. 

"Bylo to náročné i po Výměně. Oni nás začali bombardovat zprávami. Petra mi vypisovala, že se mám přiznat, že jsem spala s jejím mužem, protože ona dostala po Výměně zánět spodku a musela se léčit. Byl to normálně psychický teror," vysvětlila Marianna. Trvalo to prý minimálně měsíc.

[chooze:article;value:457676]

Procházka růžovou zahradou nebylo natáčení ani pro ně. "Bylo to těžké, vyměnili nás s lidmi, kteří nebyli v pořádku. Oba lhali, navzájem na sebe nadávali a uráželi se. Bylo to hodně frustrující pro nás," nastínili Marianna s Igorem.

"Bylo cítit, že ta rodina nefunguje a rozpadá se, ti lidé se nemají rádi. Pořád zavření doma, špína, to dítě nevím, jestli bylo taky psychicky nemocné. Každá informace, co Tomáš řekl, byla lež. Doteď nevím, co byla pravda a co ne," uzavřela Marianna s tím, že u nich doma je vše v pořádku a přibyla nějaká zvířata.

Faleš, lži a psychický teror. Co zažili Marianna a Igor po Výměně:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.