Nadupaná Víkendová Snídaně: Dorazí Mig 21 a zazpívá Michal David

Tentokrát diváky Víkendovou Snídaní provede moderátorská dvojice Rebecca Diatilová a Roman Staša. V sobotu se můžete těšit na hvězdné hosty, jako je zpěvák a showman Michal David, a také na speciální vánoční tvoření či na vystoupení dětské skupiny Lollipopz.

Dorazí i zpěvák nezapomenutelného hitu Až se ti jednou bude zdát Jakub Smolík a dabéři z oblíbeného seriálu Přátelé, který můžete sledovat na Nova Fun. Samozřejmě nebudou chybět aktuální tipy na akce, filmové okénko, Koření a pořad Volejte Novu.

[chooze:article;value:477348]

​Vařit s diváky bude tentokrát kuchařka Petra Vindyšová, v sobotu si pro vás připraví silnou silvestrovskou česnečku a jako bonus čočku s uzeným. V neděli se můžete těšit na honosnější oběd, a to Wellington s bramborovým fondánem.

Nedělní program

Mladší diváky jistě v neděli potěší vystoupení mladé a talentované zpěvačky a tanečnice Chiary, dorazí i známá skupina Mig 21. Moderátoři vyzpovídají i herce Jana Přeučila, Evu Hruškovou, módní návrhářku Blanku Matragi a herečku a spisovatelku Annu Geislerovou. 

Ve speciálu Cesta na Hrad v 10:45 moderátorka Bára Divišová přivítá tentokrát manželku prezidentského kandidáta Andreje Babiše (ANO) Moniku Babišovou. Nebudou chybět tipy na akce, Koření a sportovní rubrika.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.