Nadupaná Víkendová Snídaně: Zazpívá Mirai a poradí bylinkářka

Sobotním i nedělním dopolednem vás provedou moderátoři Dana Morávková a Jan Čenský. Zavařit si můžete s kuchařkou z MasterChefa Petrou Vindyšovou, která bude v sobotu připravovat českou klasiku buchtičky se šodó, v neděli se můžete nachystat na tuňáka s pestem a zeleninou.

Vaše děti se můžou v sobotu těšit na show Karol a Kvída. O tom, které bylinky jsou pro lidi vhodné při změnách počasí, fyzické i psychické zátěži a dalších neduzích, promluví ve Víkendové Snídani bylinkářka Jarmila Podhorná. S Tomášem Kubíčkem si můžete zkusit připravit speciální valentýnské drinky.

[chooze:article;value:488026]

​A v sobotu se můžete také těšit na hvězdné hosty, a to herce Pavla Zedníčka, herečku Janu Švandovou a celé ráno vám bude živě hrát a zpívat kapela Mirai. V neděli se můžete dívat na plesové róby, šaty do tanečních a aktuální trendy, které okomentuje módní návrhářka Zuzana Lešák Černá.

Parádně nastartovat neděli vám pomůže pořádná show v podání Czech Cabaret Show. Hostem nedělní Víkendové Snídaně také bude zpěvačka Markéta Konvičková s manželem a pilotem Reném Kubošem a dále vystoupí zpěvák Davide Mattioli.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.