Náhlá smrt fotografa slavných: Petr Mráček (†55) se už neprobudil

Celebrity truchlí nad odchodem další osobnosti. Petr Mráček zemřel v noci z neděle na pondělí. "Večer si šel lehnout a už se neprobudil. Ráno ho v posteli našel mrtvého jeho přítel," řekl deníku Blesk zdroj z fotografova okolí. 

Mráčkovi v posledních dnech nebylo dobře, potýkal se s virózou a špatně se mu dýchalo. Na jeho stavu se podle jeho blízkých přátel podepsal také odchod jeho kamarádky Hanky Jandové Svěrákové.

[chooze:article;value:532446]

​"Velmi to Petra vzalo a od té doby byl přešlý. Psali jsme si ještě včera, jak mu je. Pár dnů a týdnů mu nebylo dobře. Viróza, špatně dýchal. Říkal jsem mu, ať jde k doktorovi. Je mi to moc líto. Ať má jeho duše klid. Byl to fajn chlap!" řekl webu Super.cz jeho kamarád z branže René Kekely.

Zpráva o Mráčkově smrti šokovala zpěvačku Lucii Vondráčkovou, se kterou fotograf spolupracoval dlouhá léta a byl jejím dvorním fotografem. O jeho odchodu se dozvěděla až od novinářů a zpráva ji měla naprosto šokovat. 

Smutná novinka zasáhla také režiséra Zdeňka Trošku. "Byl to výborný kamarád a je ho obrovská škoda, to je všechno, co teď mohu říct," řekl Super.cz Troška. Mráček spolupracoval také s herečkou Simonou Stašovou, zpěvačkou Natálií Grossovou nebo zpěvákem Petrem Kotvaldem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.