Náhlá smrt mladé hvězdy: Zemřel výjimečný tanečník, znal ho celý svět

Výjimečný slovenský tanečník Michal Novak naposledy vydechl v neděli 27. srpna. Smutnou zprávu na facebooku oznámil folklórní soubor Stavbár, ve kterém dlouhé roky působil.

"Nečekaně a příliš brzy nás opustil náš bývalý dlouholetý tanečník, perfektní kamarád a velký bavič Michal Novak. Kdo ho zažil na jevišti, ale i v zákulisí, nám dá určitě za pravdu. Budeš nám, Miško, všem velmi chybět. Odpočívej v pokoji a dávej tam shora na nás pozor," uvedli zdrcení kolegové.

[chooze:article;value:519929]

Soubor vznikl už v roce 1959 při podniku Pozemní stavby Žilina. Od té doby za sebou má bezmála dvě tisícovky vystoupení nejenom doma, ale i v dalších státech Evropy, Asie, Afriky a Jižní Ameriky. Ze Světového folklórního festivalu v anglickém Middlesbrough v roce 1997 si dokonce odvezl hned tři ocenění.

Michal byl člověk s obrovským srdcem a nekončícím humorem. Tak si ho blízcí budou pamatovat. "Odpočívej v pokoji, Miško. Všichni děkujeme, že jsme tě poznali a mohli s tebou strávit čas. Moc nám budeš chybět jako člověk, ten tvůj nekonečný humor, dobrá duše," vzkázal Peter.

Jeho smrt zasáhla i Teodora: "Nejde mi to do hlavy. Zničehonic! Nepokazil jsi žádnou zábavu, rád jsem byl s tebou v souboru i na fotbale v tělocvičně. Čekej nahoře!

Zemřel slavný rapper Magoo, bylo mu pouhých 50 let. Příčina smrti je záhadou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.