Náhlá smrt v britské královské rodině. Policie zjišťuje, co se stalo

"S nejhlubším zármutkem oznamujeme smrt Thomase Kingstona, našeho milovaného manžela, syna a bratra. Tom byl výjimečný muž, který rozzářil životy všech, kteří ho znali. Jeho smrt je velkým šokem pro celou rodinu a žádáme vás, abyste respektovali naše soukromí v době, kdy truchlíme," informovala rodina v prohlášení, které zveřejnila například stanice Sky News.

Kingston si v roce 2019 vzal Lady Gabriellu Windsor. Ta je dcerou princezny Marie Kristiny z Kentu, která se narodila v Karlových Varech, a prince Michaela z Kentu, bratrance královny Alžběty II. Ta byla i na svatbě páru.

[chooze:article;value:542535]

Podle deníku Daily Mail našli Kingstona mrtvého v neděli večer v anglickém panství Gloucestershire. Příčinu smrti momentálně zjišťuje policie, která zahájila šetření. Nezjistila ale zatím nic podezřelého.

"Král a královna byli o smrti Thomase informovaní a kvůli smrti milovaného člena rodiny truchlí. Jejich Veličenstva posílají své modlitby a myslí na vdovu Gabriellu a celou rodinu Kingstonových," uvedl Buckinghamský palác.

Král Karel III. bojuje s rakovinou. Stahuje se z veřejnosti (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.