Náhlá smrt známého producenta (†44). Zachraňoval ho jeho desetiletý syn

Do filmového nebe odešla další legenda. Americký producent Kevin Turen zemřel minulou neděli v pouhých 44 letech. Jeho náhlou smrt potvrdil deníku Deadline producentův otec.

"Kevin byl tak neuvěřitelně výjimečný. Svět už bez něj nebude takový," zavzpomínal. Příčiny smrti ale zůstávají záhadou.

Turenův odchod do nebe nikdo nečekal. Při cestě z tenisového tréninku se mu v autě udělalo nevolno a zkolaboval. Jeho teprve desetiletý syn, který byl v tu chvíli s ním, přivolal pomoc. Zachránit se ho už ale nepodařilo, píše deník New York Times.

[chooze:article;value:529153]

Ačkoliv se Turen těšil velkému úspěchu v Hollywoodu, jeho rodina, dva synové a manželka, pro něj vždy zůstávala na prvním místě. "Byl tak hrdý na své děti. On a jeho žena Evelina byli rozhodnuti své děti vychovat ke správným hodnotám," dodal Turenův otec.

Turenův popis zůstává pod nespočtem filmů a seriálů. V poslední době ho proslavila zejména práce na populárním seriálu Euforie, kde hlavní roli ztvárnila americká zpěvačka a herečka Zendaya. Podílel se i na tvorbě seriálu The Idol či filmové sérii X. Známý je i film Arbitráž či Kousky ženy.

Zemřel z filmu Rambo nebo Honba za klenotem Nilu Spiros Focás. Bylo mu 86 let:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.