Náhlý rozchod se slovenskou herečkou. Jiří Dvořák je opět k mání

[chooze:gallery;value:32260]

​Zjištění, že český herec Jiří Dvořák tvoří pár se slovenskou moderátorkou Macou Zábranskou, která je o 28 let mladší než on, vyvolalo šílenství. Ta se netajila tím, že s charismatickým hercem zažívá jedno z nejkrásnějších období svého života. Jenže vše je u konce. 

Krásná herečka přiznala, že se rozešli. "S Jirkou už netvoříme pár," svěřila se Zábranská časopisu Nový Čas. Dvojice se přitom lásku snažila udržovat, jak to jen šlo, cestovala za sebou stovky kilometrů a vídala se, kdykoliv jim to čas dovolil. Zdá se, že to však bylo nad jejich síly.

[chooze:article;value:466745]

"Hlavním důvodem rozchodu byla vzdálenost, která nás oddělovala, a také množství pracovních povinností, které nám neumožňovaly trávit spolu dostatek času. Zůstali jsme však velmi dobří přátelé," vysvětlila herečka podle slovenské televize Markíza.

Na začátku přitom všechno působilo růžově, k srdci si pár nebral ani negativní komentáře narážející na jejich značný věkový rozdíl. "Je mi jedno, kdo si co říká, už od Let's Dance se negativní komentáře snažím filtrovat. Podstatné je, jak to vnímáme my dva a moji blízcí, kteří ho mají rádi, všichni si navzájem rozumíme. Namluví a napíše se toho hodně, s tím stejně nic neudělám. Jsem šťastná," zmínila v minulosti moderátorka.

[chooze:article;value:478468]

Mezi ní a Dvořákem to prý dlouho jiskřilo. "Poznali jsme se na natáčení pohádky Šťastný smolař. Už tehdy to byl člověk, na kterého jsem se nejvíc těšila. Ani jediná sekunda s ním strávená nebyla marná. Povídali jsme si celé hodiny. Byl velmi laskavý. Ale trvalo nějakou dobu, než jsme se potkali znovu. Tentokrát to bylo jiné a správné," popsala Zábranská.

Herec je často obsazován na obrazovkách TV Nova. Podívejte se na krátkou ukázku z Kriminálky Anděl z dílu Pomsta:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.