Nálada jako na horské dráze i trávicí potíže. Blíží se úplněk v Panně

Úterní úplněk je ve znamení Panny. Podle astroložky a numeroložky Hany Černé je tento den vhodný pro profesi, pracovní aktivitu, získání financí, ale i vzdělávání. "Panna je pořádkumilovná, takže můžete doma uklidit a udělat si pořádek ve věcech, ale i v životě. Zbavte se starých nebo nepotřebných věcí, aby mohla proudit nová energie," doporučuje astroložka. 

Den je podle ní vhodný pro analýzu situací a plány, jak dál postupovat. "Snáze vám půjde také učení, různé zkoušky, přijímací pohovory i pracovní prezentace. Měli byste si dát pozor na přílišné kritizování druhých, abyste předešli konfliktům. Panna to někdy přehání, dostane se do stresu a pak z toho může mít trávicí obtíže," upozorňuje Černá.

[chooze:article;value:492378]

​Při úterním úplňku můžete mít náladu jako na horské dráze. "Mohou se objevit výkyvy emocí, takže den není příliš vhodný na navazování partnerských vztahů. Oproti tomu ale můžete dotáhnout do konce věci, které jste dlouho odkládali. Zaměřte se proto na praktickou stránku života a zorganizujte si vše, co je ve vašem životě neuspořádané," radí astroložka. 

Po stránce numerologické je den pod číslem 8. "Tento úplněk je vhodnou dobou pro materiální a finanční stránku. Mohou se řešit záležitosti spojené s úřady, bankami i soudy. Jinak budeme mít celkově více energie a zvládneme více věcí. Den přeje úřednímu jednání, řešení sporů, hlavně pracovních. To, co nám v předešlých dnech nešlo, můžeme vyřešit," dodává.

Zdraví

Ve zdraví je podle Černé ohroženo celé trávicí ústrojí, hlavně žaludek a střeva. "V době úplňku se může objevit žaludeční nervozita, kterou můžeme zmírnit pomalým hlubokým dýcháním. Je potřeba nezatěžovat zažívání, je to velmi vhodné období pro detox, očistu těla," říká astroložka.

[chooze:article;value:480618]

Zatížena je prý i psychika a nervový systém. "Mohou se projevit bolesti hlavy a melancholie. Je tu i náchylnost k nemocem z nachlazení. Dávejte si pozor na konzumaci zmrazených potravin, ty mohou způsobit zdravotní problémy. Střevům zase pomůže dostatek pohybu," zmiňuje.

Jídelníček

Znamení Panny všeobecně preferuje zdravé jídlo. "Vyhněte se proto tučným a hůře stravitelným pokrmům, např. smaženým. Vhodná jsou zeleninová jídla a polévky pro vyčištění organismu. A důležité také je dodržovat pitný režim," uzavírá Černá s tím, že je dobré dopřát si v těchto dnech čekanku. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.