Naomi z Love Islandu září štěstím. S partnerem čekají miminko

[chooze:gallery;value:35168]

​Před téměř rokem se Naomi pochlubila, že už není sama. Tehdy totiž začala chodit s profesionálním skateboardistou Maximem Habancem. A o tom, že jejich láska jen kvete, není rozhodně pochyb. Účastnice Love Islandu na sociálních sítích totiž oznámila, že se těší na miminko.

Na instagramu sdílela krásné video, kde ukazuje své rostoucí bříško. Přítel jí ho něžně hladí, objímají se a líbají. "Máme radost, že budeme brzo tři," okomentovala záběry Naomi.

Nastávající rodiče ihned zaplavila vlna gratulací. "A můžeme kočárkovat spolu. Moc vám gratulujeme, rodiče," popřála páru další účastnice Love Islandu Laura Chrebetová. Také ona je v jiném stavu a brzy přivítá na světě syna.

"Ježíš, to je krásné! Gratuluji," napsal zpěvák Ben Cristovao. "Jeeeee. Gratuluji," přidala se zpěvačka Anička Slováčková. "Gratulaceee," popřál dvojici herec a moderátor Snídaně Ondřej Havel. "Wow! Tak to jsme v té restauraci měli dát delší přednášku," komentoval video bývalý youtuber a trojnásobný tatínek Jirka Král.

[chooze:article;value:546106]

Naomi opustila vilu Love Islandu těsně před finále. Tehdy tvořila pár se Samem. Už od začátku byl ale jejich vztah spíše kamarádský a fanoušci jim příliš šancí na lásku nedávali. Tu nakonec kráska našla až v náručí Habance.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.