Napětí mezi Harrym a Meghan je na vrcholu. Problémy už mají i s penězi

[chooze:gallery;value:33230]

V posledních měsících se objevily spekulace, že mezi vévodkyní Meghan a princem Harrym to pořádně skřípe. Ačkoliv si i po odchodu z pozic pracujících členů královské rodiny přišli na slušné peníze, a to hlavně díky Harryho knize a smlouvě s Netflixem, právě finance mají být dalším předmětem jejich sporů.

"Na povrch vyplouvají pocity, že Harry se chce soustředit hlavně na charitativní práci a na rodinu, zatímco Meghan se zajímá mnohem více o kariéru a propagaci své značky," prozradil podle portálu Mirror zdroj z jejich blízkého okolí.

[chooze:article;value:527233]

Ten zdůraznil, že Harry touží hlavně po klidu a nechce už opakovat chyby z minulosti, kdy na veřejnosti vytahoval špínu na svou rodinu. Proto už mu nezáleží na tom, kolik vydělá peněz a chce lidem spíše pomáhat. Jenže Meghan má mít naproti tomu plán, jak by si mohla přijít na majlant. 

Kdyby se bývalá herečka rozhodla vrátit na sociální sítě, mohla by si podle expertů říct o 1 milionu dolarů (23 milionů korun) za každý sponzorovaný příspěvek. Vévodkyni proto záleží na tom, aby její osobní značka měla co největší úspěch. Dokonce bývalá herečka letos podepsala smlouvu s talentovou agenturou William Morris Endeavour a začala pracovat na několika nových projektech. Manžela tak v zásadě nechala za sebou.

[chooze:article;value:526471]

Podle expertů se u Harryho a Meghan dokonce může odehrát scénář, kdy se v soukromí rozejdou, ale na veřejnosti budou vystupovat stále jako pár. "I když mají oba své individuální plány, jejich partnerství je pro ně přínosné i profesně. Pokud by se rozvedli, mohlo by to negativně ovlivnit jejich kariéru, zejména jako páru, který má značku postavenou na manželství," svěřil americkému listu New York Post tajný zdroj.

Dalším problémem u Sussexů má být také Harryho stesk po domově v Británii.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.