Napětí mezi Harrym a Meghan roste. Už spolu nechtějí mít nic společného

[chooze:gallery;value:33230]

Vztah Harryho a Meghan prochází v poslední době pořádnou zkouškou. Ačkoliv věrní fanoušci stále věří v jejich šťastné manželství, naději už zřejmě ztratila i samotná Meghan. S Harryho chováním jí už prý došla trpělivost.

Podle hollywoodského experta Marka Boardmana je Meghan Harryho chováním přímo "frustrovaná". Poslední ránu jí zřejmě zasadilo to, že se chce princ Harry přestěhovat zpět do Spojeného království. Chce prý totiž získat svůj starý život zpět.

"Společenský život prince Harryho se za poslední desetiletí výrazně změnil," řekl Boardman deníku OK!. Nejenže se vzdálil od svých vysokoškolských přátel, ale přišel i o trvalé bydliště ve Spojeném království.

[chooze:article;value:524099]

"Princ Harry nepochybně touží po svých starých přátelstvích," dodal. Jenže právě to se Meghan nelíbí. Údajně po Harrym chtěla, aby tuto kapitolu svého života opustil. "Meghan je frustrovaná, že Harry chce svůj starý život zpátky," zhodnotil Boardman, kterého citoval i deník Mirror.

Meghan z USA pochází a má tam i svou rodinu, Harry je tam ale v podstatě sám. "Londýn je místo, kde jsou všichni Harryho skuteční přátelé," dodal expert. Meghan by prý chtěla, aby byl Harry i nadále po jejím boku, ale jeho stesk po domově její plány komplikuje.

Princ Harry oslavil narozeniny ve velkém. Užíval si pozornost fanynek (09/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.