Napínavé finále plné nečekaných zvratů. Survivor 2023 je u konce

Cestu dlouhou 74 dní pro účastníky Survivoru ukončí finálová epizoda, v níž se utkají poslední tři přeživší. Podařilo se jim nejlépe dostát hesla show: Přežít, přehrát, přelstít. Ale o to, aby svou hru mohli obhájit na závěrečné kmenové radě, se Karolína Krézlová, Martin Konečný a Tomáš Weimann budou muset ještě poprat. 

V souboji si budou muset cestu do finále ještě vybojovat. A diváky čeká skutečně napínavá podívaná, protože půjde o jeden z nejdelších soubojů vůbec. Nakonec na kmenovou radu postoupí dva z nich. Jenže ještě před tím budou bojovat o největší odměnu v sérii.

[chooze:article;value:504741]

​V rámci dlouhých a komplexních soubojů budou poslední dva finalisté bojovat o hlasy na kmenovou radu. Souboje budou dva, takže budou mít dvě šance ovlivnit hlasování a přidat svůj hlas k hlasům poroty. 

Na kmenové radě pak budou oba finalisté obhajovat svoji hru závěrečnou řečí. Prozradí některé své herní kroky a budou se snažit přesvědčit porotu, aby dala hlas právě jim. Porota jim následně bude dávat otázky na tělo a někteří její členové se podle odpovědí možná i rozhodnou o tom, pro koho nakonec budou hlasovat.

Sledujte finále, které bude napínavé do poslední minuty. Už dnes večer na Voyo, nebo zítra na Nově. Velký rozhovor s vítězem série pak můžete sledovat v sobotu na Nově v rubrice Víkendové Snídaně Volejte Novu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.