Napuchlá a zamračená. První fotka po operaci ukázala, jak na tom Kate je

[chooze:gallery;value:34408]

​Fotografům se podařilo Kate zachytit v pondělí poblíž hradu Windsor. Na fotografiích, které zveřejnil web TMZ, je princezna v autě, které řídí její matka, Carole Middletonová.

Podle amerického portálu jsou fotky Kate dobrou zprávou. "Nyní víme, že je naživu a v pořádku," poznamenal autor. 

Kate se maskovala černými brýlemi, ale vypadá to, že se mírně se usmívala. Protože byly fotografie pořízeny kolem deváté hodiny ráno, tak je pravděpodobné, že se princezna vracela domů ze školy, kam odvezla své děti, píše portál Daily Mail.

[chooze:article;value:544599]

Jedná se o první snímky princezny po více než třech měsících. Naposledy se totiž ukázala na veřejnosti o Vánocích, když se se svými dětmi účastnila vánoční mše. 

V lednu poté podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha, kvůli které se z veřejného života stáhla. Podle vyjádření paláce by se ke svým královským povinnostem mohla vrátit nejdříve kolem Velikonoc.

Protože ale Kensingtonský palác odmítá princeznin stav blíže komentovat, rojily se kolem něj nejrůznější spekulace. "K této záležitost budeme vydávat pouze zásadní zprávy," zní v posledním oznámení královské rodiny, na něž se odvolává deník Mirror.

Kensingtonský palác minulý týden objasnil, co stálo za hospitalizací princezny Kate:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.