Narozeniny Louise přinesly velký zlom. Tohle tu ještě nebylo, Britové jsou zdrcení

[chooze:gallery;value:35658]

Úterý je pro prince Louise velkým dnem – oslaví totiž šesté narozeniny. Ačkoliv se malý chlapec dozajista dočká gratulací i dárků, jedno bude na letošní oslavě přece jen chybět. Princezna Kate totiž vždy na den narození svých dětí sdílí jejich fotografii. Letos se ale zdá, že bude všechno jinak.

Navzdory tomu, že se mnoho fanoušků už od rána dívá na sociální sítě Kensingtonského paláce, kde rodina fotografie tradičně sdílí, žádné nové snímky se tam neobjevují. Kate doposud žádnou fotografii nezveřejnila a podle britských médií to vypadá, že to ani nemá v plánu.

[chooze:article;value:552092]

Podle deníku Mirror může toto rozhodnutí souviset s nedávným skandálem, který vyvolalo zveřejnění upravené rodinné fotografie. Za úpravy snímku ke Dni matek, na kterém byla Kate v obklopení dětí, se na princeznu snesla vlna kritiky. Kate se následně omluvila. "Jako mnoho amatérských fotografů občas experimentuji s úpravami," vysvětlila.

I navzdory skandálu ale zrušení tradice mnohé překvapilo. "Kde je fotografie, která je vždy zveřejněna na narozeniny jejich dětí?" ptají se na sociální síti X. Na snímek se totiž těšili. "Nemohu se dočkat, až uvidím rodinnou fotografii, kterou jste slíbili, na Louisovy narozeniny," napsal jeden z nich. Mnozí se ale shodují i na tom, že rozhodnutí Kate a Williama respektují.

Princ Louis zase boduje. Svou drzostí rozesmál fanoušky královské rodiny (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.