Násilník z Kunratic stále uniká. Policie má v hledáčku muže z hospody

[chooze:gallery;value:35004]

​V pondělí večer napadl a znásilnil zatím neznámý muž 37letou ženu, která si šla do lesa zaběhat. V úterý rozjela policie rozsáhlé pátrání, které ale podle dostupných informací k dopadení násilníka nevedlo.

Ve středu se portálu Seznam Zprávy podařilo zjistit, že muž odpovídající popisu má být štamgastem v jedné z restaurací u vstupu do lesa. "Chodí sem pravidelně, asi tak jednou za tři týdny. Je charakteristický právě tím výrazným zápachem. Je velmi zvláštní, chová se podivně. Evidentně nemá ženu," popsal personál restaurace. Vše oznámil policii. Výrazný zápach je zmíněný i v popisu podezřelého.

[chooze:article;value:544844]

Podle zjištění redakce TN.cz policisté v restauracích a pohostinstvích v okolí lesa pátrali. Žádná ale to, že by u nich hledaný muž pobýval, nepotvrdila.

Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání, zveřejnila i mužův popis. "Jedná se o muže ve věku kolem 35 let, vysokého 180 až 190 centimetrů, má krátké hnědé kudrnaté vlasy, na rukou měl modré latexové rukavice a silně zapáchal," uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

Podívejte se na reportáž k pátrání po násilníkovi z Kunratického lesa:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.