Nastává nejchladnější úplněk roku. Pozor, je ohrožené srdce, varuje astroložka

Měsíc ve Lvu lidem dodá ohnivou energii, kreativitu, vášeň, ale i prchlivost a svobodomyslnost. "V době úplňku poroste naše touha po zviditelnění, budeme více aktivní, zvýší se naše energie a také organizační schopnosti a schopnost komunikace. Budeme si umět získat ostatní na svou stranu, budeme větší diplomaté," nastínila astroložka Hana Černá.

Podle ní je však potřeba vyvarovat se domýšlivosti a prchlivosti. "City nás budou ovládat, budou nám vládnout silné emoce a vášeň. Budeme toužit po společnosti, po oddechu, zábavě a po kulturních i sportovních akcích. Den úplňku tedy využijme k prosazování svých cílů, protože budeme víc sebevědomí," doplnila Černá.

[chooze:article;value:487467]

​Nebude vám v tento den dělat problém mluvit na veřejnosti a přesvědčovat ostatní. "Den napomáhá k úspěchu, povýšení, pokroku, společenskému postupu. Můžeme však pociťovat nervozitu, podráždění a nepozornost. Den je vhodný pro konkurzy, soutěže, pro reklamu," zmínila astroložka.

Numerologie

Po stránce numerologické je den pod číslem pět. "To dává do popředí opět energii, sílu, komunikaci a dobu vhodnou na cestování. Celkově numerologické číslo podporuje vlastnosti znamení Lva," řekla Černá.

[chooze:article;value:480618]

Zdraví

Zdravotní problémy můžeme očekávat v oblasti srdce a cévního systému. "Pozor na tlak, nepřetěžujte se. Lev někdy na sebe díky mnohým aktivitám zapomíná. Neriskujte, jinak hrozí drobné nehody. Také se mohou zhoršit problémy se zády. Nepřetěžujte se a zmírněte tempo. Dejte pozor na emoce a nerozčilujte se," upozornila astroložka.  

Jídelníček

Ve stravě se doporučuje zvýšit příjem bílkovin, zeleniny, drůbežího masa i ryb. "Úplněk podporuje očistu těla. Je to doba vhodná pro meditaci a další techniky uzdravující nejen tělo, ale i mysl. Lidé trpící vysokým krevním tlakem a jinými srdečními poruchami by měli omezit sůl, kávu a jídla s vysokým cholesterolem," uzavřela Černá.

V červenci nebe ozářil superúplněk:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.