Naštvaný výbuch Lely Ceterové: Doma se neflákám! Konečně řekla, čím se živí

[chooze:gallery;value:31812]

Influencerka Lela Ceterová si ve čtvrtek na sociálních sítích postěžovala, že je z celého dne pořádně utahaná. "Konečně odměna. Však jsem na nohách celý den a běhám, lítám. Konečně jsem si sedla, teda lehla a vychutnávám si to," řekla v instagramovém příběhu modelka.

Šokovala ji ale reakce jednoho z jejích sledujících. "No, ty musíš být hrozně moc unavená z toho nicnedělání," napsal totiž do zpráv. "To snad nemyslí vážně," ohradila se manželka Terminátora.

Rozhodla se proto, že všem ukáže, jak je její život ve skutečnosti namáhavý. "Evidentně si každý den škrábu řiť a piluju nehty, to mě tak vytočilo. Každá máma mi dá za pravdu, jak je náročné vychovávat dvě malé děti. Jste s nimi nonstop, musíte na ně dávat pozor, přebalovat je, vařit jim, krmit, všechno s nimi dělat," svěřila se Lela.

[chooze:article;value:495445]

Má prý jednu z nejtěžších profesí. "Musíte dávat pozor, aby se něco nestalo. Stačí, abyste se na chvíli otočili, a bum bác, cokoliv se může stát. Nemůžete jít pomaličku ani na záchod. To je tak náročné povolání, být mámou tolika dětí, takže jako haló," protestovala manželka zápasníka.

"Do toho uklízet tak velký dům, pracovat a všechno dělat. Já se nezastavím celý den, možná proto mám takovou figuru, jakou mám, protože já si na zadek nesednu," uzavřela.

Podraz na Karlose a těhotná Rika Fane. Kartářka odhalila budoucnost (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.