Natálie Grossová má nového přítele. Společně vydali žhavou písničku

[chooze:gallery;value:32050]

Zpěvačka, herečka a hvězda sociálních sítí Natálie Grossová neměla v poslední době příliš štěstí v lásce. Poté, co ji její bývalý přítel třikrát podvedl, se rozhodla nějaký čas zůstat sama. Obtížný vztah na ní totiž zanechal jizvy.

Teď se ale zdá, že je přestávka od vztahů u konce. Natálie se totiž na čtvrteční módní přehlídce Martiny Pipkové Loudové předvedla i se svým novým objevem. Ten se od ní v průběhu show nehnul.

[chooze:article;value:465655]

A Natálie se vztahem rozhodně netají. "Je to hodně v začátcích, jelikož můj poslední vztah neskončil úplně dobře, takže se teprve poznáváme. Ale je skvělý a hlavně hrozně hodný. Není z Čech, takže spolu mluvíme anglicky," prozradila Natálie portálu Expres.

Jejím novým partnerem je hudební producent z Nizozemska, který vystupuje pod uměleckým jménem Hitmydm. S ním se Natálie seznámila už před několika týdny. Původně pracovní vztah však přerostl v něco víc.

Natálii na začátku přijel Hitmydm pomoct s produkcí její nové písničky WANT IT, v níž zpěvačka pod pseudonymem Natally ukázala svou vášnivou stránku. Singl, který vydala na konci dubna, si už za měsíc poslechlo přes 62 tisíc lidí a je tak zatím její nejúspěšnější písničkou. Spolupráce se svým novým přítelem se jí tedy očividně daří a nezbývá než doufat, aby to stejně dobře šlo i v jejich soukromí.

Zde se můžete na klip k písni podívat:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.