Natálka je nejkrásnější holka pod sluncem, říká Kajumi. O vztahu mlží

Adam Kajumi a Natálie Grossová se od sebe už delší dobu nehnou ani na krok. Jezdí společně na dovolené, sdílí přátele, a Adam navíc poznal i Natálčinu rodinu. Mnozí lidé se proto domnívají, že spolu zpěvačka a youtuber chodí. Dvojice to ale stále popírá. Adam přitom může na zpěvačce oči nechat, zahrnuje ji komplimenty a vždy je připraven jí podat pomocnou ruku.

"Přátelé, pokračujeme v natáčení naší společné série s Jirkou Krampolem. Je tu i Miloš, jeho manažer, a Natálka, nejkrásnější holka pod sluncem, a já," popsal Adam Kajumi Natálku Grossovou před staršími kolegy.

[chooze:article;value:485040]

I Natálie po boku Kajumiho září a současné období si užívá. "Nikdy nezahazuj dnešní štěstí kvůli obavám ze zítřejší bolesti," napsala Natálie Grossová tajuplný vzkaz na sociální sítě. 

Přes to všechno oba popírají, že by mezi nimi byl romantický vztah, do budoucna ho však nevyvrací. "Trávíme spolu veškerý čas. Adam je moje nejbližší osoba, nejlepší kamarád momentálně. Ale pár zatím nejsme. Člověk nikdy neví, ale zatím je to takhle," prozradila Natálie Grossová v pořadu Talk!, že lásce s youtuberem se nebrání. Podle ní by se Adam líbil i jejímu zesnulému otci Stanislavu Grossovi.

Natálie Grossová zareagovala na spekulace o jejím těhotenství. Podívejte se na video (3/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.