Návrat legendární Pobřežní hlídky. Majitel práv zvažuje nové pokračování

[chooze:gallery;value:31277]

​Skupina plavčíků prohánějící se na pobřeží Kalifornie a Havaje se nejspíš vrátí na televizní obrazovky. Konkrétně v novém kabátu. Společnost Fremantle, která vlastní práva na seriál Pobřežní hlídka, podle webu Deadline chystá jeho pokračování.

U diváků to ale nejspíš nebude mít jednoduché. Tvrdě to od nich totiž schytal například film z roku 2017, v němž si zahráli herci jako Dwayne "The Rock" Johnson či Zach Efron. V on-line filmové databázi IMDb si vysloužil hodnocení pouze 5,5/10 a odnesl si několik nominací v anticenách za nejhorší herecký výkon a nejhorší film roku.

I to podle provozního ředitele společnosti Fremantle Boba McCourta hrálo roli v tom, proč se s nápadem na pokračování seriálu tolik váhalo. "Mysleli jsme si, že by nám film mohl dát důvod k restartu televizního seriálu, ale vzhledem ke smíšeným recenzím k tomu hned tak nedošlo," řekl podle webu Deadline v roce 2018.

[chooze:article;value:498537]

Již tehdy ale prozradil, že by se natočení pokračování Pobřežní hlídky v budoucnu nebránil. "Určitě bychom vážně uvažovali o natočení nové série," pokračoval McCourt. Nyní by tak měl být optimální čas. V posledních letech totiž narůstá popularita takto oživených kultovních seriálů.

Společnost údajně oslovila několik vysílatelů a streamovacích platforem, kteří by mohli mít o novou Pobřežní hlídku zájem. Kdo by se ujal rolí hlavních hrdinů, zatím také není známo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.