Nebezpečné sušenky stahuje další obchod. Mohou v nich být kovy

Na závadný výrobek upozornil prodejce na svých webových stránkách. Obchod jej prodává pod svou privátní značkou. Jedná o zboží Billa Premium Soft Cookies With Dark, Milk & White Chocolate 210 g s datem trvanlivosti do 12. 12. 2024 a číslem šarže 2334703.

Výrobcem je nizozemská společnost Banketbakkerij Merba B. V. Právě ta varovala odběratele před možným výskytem cizích kovů v sušenkách. Řetězec proto na nic nečekal a rozhodl se produkt stáhnout z prodeje.

Stažené sušenky:

"Zákazníkům, kteří uvedené balení zakoupili, doporučujeme výrobek nekonzumovat a vrátit v kterékoliv prodejně Billa, a to i bez pokladního dokladu," informoval obchod.

Se stejným problémem se přitom potýká také společnost Kaufland v rámci své privátní značky u jedné šarže sušenek. I tento obchod se proto okamžitě rozhodl stáhnout produkt z prodeje. Více se dozvíte v tomto článku na TN.cz.

[chooze:article;value:541205]

"Společnost Merba B. V. lituje incidentu a omlouvá se všem zákazníkům za způsobené nepříjemnosti. Za způsobené komplikace se také omlouváme," uzavřela Billa.

Němečtí zemědělci vyhrožují přerušením dodávek potravin. Více se dozvíte v následující reportáži (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.