Nebinární český model prozradil, proč skončil se střední školou

Nebinární český model Matty Moore sekl se střední školou. Kariéra ve světě přehlídkových mol a lesklých časopisů dostala přednost.

"Ukončil jsem studium na střední škole, protože nebudu přítomen v Česku asi šest měsíců a potom mám nějaké zakázky, které vyžadují energii a čas. Stejně jsem do té školy nechodil, učitelé psali každý týden mojí mámě, kde jako jsem, že mě vyhodí. Prostě tam nejsem a jsem velice šťastný," přiznal mladík, který si přibližně před rokem uvědomil, že se necítí ani jako muž, ani jako žena.

@mattymoorena

Im the happiest

♬ original sound - Matej Moore

Podle svých slov se ale snažil, aby za sebou nespálil všechny mosty. "Chtěl jsem udržet věci na dobré notě, takže jsem se učitelům omluvil, že jako děkuju za to, co všechno pro mě dělali," pokračoval.

Matty tvrdí, že má modelingovou smlouvu na příštích sedm let, a tak se nebojí, že by svého rozhodnutí mohl později litovat.

[chooze:article;value:477274]

Stýskat se mu bude po prodavačce ze školního bufetu. "Protože byla hodná, uměla dobré tousty s kečupem každé úterý a čtvrtek. Taky mi bude chybět automat na kávu a paní z praxí, ta byla skvělá, pokaždé mě chválila, jak vypadám, chlubila se, že má modela v kuchyni. Abych to shrnul: cestujeme, vyděláváme, poznáváme nové lidi," uzavřel.

Na tiktoku sleduje Matěje bezmála 130 tisíc lidí, další desítky tisíc příznivců má na instagramu. Není pochyb, že přinejmenším o pozornost nouzi mít nebude.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.