Nebyl jsem dobrý táta, říká Kokta. Ornellu bere jako osudovou lásku

Do Výměny se rozhodli jít i přesto, že mají doma tři malé děti: osmiletého Quentina, tříletého Svena a dvouletou Lilianne. "Byl to zajímavý experiment. My spolu bydlíme deset let a jsme stále spolu – 24 hodin, 7 dní v týdnu. Nikam jsme bez sebe nejeli na déle než dva dny," zmínil Kokta a Ornella k tomu dodala, že není žádná plačka, aby kvůli odloučení od dětí brečela. 

Jak Pepa, tak Ornella si se svými náhradními polovičkami sedli na výbornou a stali se přáteli. "Jsme v neustálém kontaktu. Vidíme se i několikrát do měsíce. Nedávno jsme byly s Veronikou na wellness, takže jsme se skamarádily. Hlídala nám i děti, když jsem měla narozeniny, protože jak nemáme babičky, tak se nám nabídla," popsala Ornella vztahy po Výměně.

​Hned po skončení Výměny se Pepa s Ornellou přestěhovali. Z ruchu velkoměsta se rozhodli přesunout do dřevěného domku kousek od Slapské přehrady.

[chooze:article;value:507836]

V počátcích svého vztahu zažili bulvární smršť a málokdo věřil, že to tehdy ženatému Pepovi s dospívající Ornellou vydrží. "Já jsem Pepu potkala v 18 letech a v 19 jsem otěhotněla. Neměla jsem žádné zkušenosti, ani jsem s nikým jiným nebydlela," řekla Ornella. "Zase budeš dobře připravená pro toho dalšího manžela. Tak už jsem starej, že jo," vtipkuje Pepa.

Z 36letého věkového rozdílu si manželé nedělají těžkou hlavu. "Negativa toho věkového rozdílu jsou, že jsem fakt starý. Bolí mě nohy, záda a nejsem tak pružný. Ty děti jsou malé, takže je třeba náročnější se k nim sehnout. Ale na druhou stranu mě tahle mrňata udržují při životě. Jsem díky tomu pohyblivější," podotkl Kokta.

I po společné dekádě jim to stále klape a láskou jen září. Moc společného času a romantiky si ale neužijí. "My máme problém, že nemáme babičky ani dědečky, kteří by hlídali. Moji rodiče jsou mrtví a její rodiče jsou rozlítaní po Evropě," doplnil.

[chooze:article;value:462481]

​Rodina Ornelly v posledních letech často plnila stránky médií rodinnými spory. Vše vyvrcholilo tak, že spolu rodina příliš vřelé vztahy neudržuje. "S tátou jsme občas v kontaktu, s mámou vůbec. Naposledy jsem ji viděla v roce 2018 a ségra je vystřelená na Mars. Jede hodně party. Ačkoliv jí bude 27, tak to není taková ta teta, která by nám hlídala doma o víkendu. Je to přerostlá puberťačka," nelíbí se Ornelle.

Pepa tedy ve svých 66 letech pomáhá s domácností, dětmi i byznysem Ornelly. Ta podniká s dámským prádlem a koňskými potřebami. "Podle mě to dokáže každý chlap. Já jsem hrozně zlobil, protože mám sedm dětí se čtyřmi ženami. Nebyl jsem dobrý táta. Zažil jsem vždycky jen těch pár krajních let u obou manželství," sype si popel na hlavu Pepa.

Ve své době byl uznávaným byznysmenem a zámožným podnikatelem. Tvrdá práce si ale tehdy vybrala svou daň na rodinném životě. "V těch 90. letech se podnikalo po revoluci, to jsem byl pořád v práci nebo na golfu. Teď si to vynahrazuju a pečuju o ně posledních 10 let, jako jsem to měl dělat s těmi předtím. Někdy je mi to líto, ale to je život," doplnil.

Ornellu vnímá jako svou osudovou ženu a věří, že s ním zůstane do konce jeho života. "Na to, jak je mladá, je tolerantní a dovede to se mnou. Je tolerantní k mému věku," věří Kokta. Na závěr doplnili, že všechny jeho ženy byly narozené v Blížencích, kdežto Ornella je Vodnář. "I v tomhle jsem jiná," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.