Nebyla tam jediná pěst, hájil se cyklista, který měl zbít řidičku. Ta zemřela

"Skočila na mě a já jen vykrýval rány. Roztrhla mi triko a poškrábala prsa. Moje devítiletá dcera na ni volala, ať jí nemlátí tátu," popsal svou verzi příběhu u soudu, před kterým poprvé vypovídal ve středu.

Popřel i to, že by ženu bil pěstmi do břicha a hrudi. "Nezasáhl jsem ji, nebyla tam jediná rána pěstí. Jen jsem ji chytl za vlasy, abych ji od sebe odtáhl," vylíčil.

Ženě měl způsobit řadu závažných vnitřních poranění. "To se muselo stát jinde," odpověděl Socher na otázku soudce Ondřeje Lázna, jestli existuje nějaké vysvětlení po utrpěná zranění.

[chooze:article;value:555859]

​Pár dnů po napadení, které se mělo stát v srpnu roku 2022, zemřela maminka bývalé soutěžící České Miss Vanessy Červové. Společně jely autem přes centrum Prahy a spatřili obžalovaného Sochera s rodinou na kolech. Mezi sebou komentovaly, že nechápou, jak někdo může vzít malé děti na kolo do centra.

Otec rodiny a v současnosti obžalovaný muž se kvůli tomu měl za autem rozjet a dohonit je. "Řval na mámu, ať vystoupí a jde si to s ním vyřídit. Já jsem začala volat policii," popsala dříve dcera napadené ženy. Muž jí měl přes otevřené okénko sebrat telefon a zahodit ho.

​"Když to viděla mamka, vyběhla ven. On ji chytil za vlasy, předklonil ji, aby se nemohla bránit, dával jí pěstmi do břicha a do hrudníku, kopal do ní," psala. "Byla v nemocnici v umělém spánku a po několika dnech zemřela," řekla dříve Červová pro TN.cz.

Napadení dítěte na ulici přihlížely desítky lidí. Pomohl mu o pár let starší Honza. Podívejte se na únorovou reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.