Nečekaná smrt blízkého královské rodiny. Bylo mu jen 41 let, zprávu dlouho tajili

[chooze:gallery;value:26215]

​​Tragická smrt otřásla britskou královskou rodinou. V šoku je zejména princezna Beatrice. V 41 letech totiž zemřela její první láska Paolo Liuzzo, uvedl deník The Sun

Princezně bylo pouhých 17 let, když s o šest let starším Liuzzem začala v roce 2005 chodit. Rozešli se o rok později. Od té doby to šlo s mladým mužem z kopce.

Jeho život nakonec vyhasl v hotelu v americkém Miami letos v únoru. Panuje podezření, že důvodem smrti bylo předávkování. Liuzzo měl opakované střety se zákonem, mimo jiné kvůli smrti studenta a držení kokainu.

Důstojník Michael Vega z policejního oddělení v Miami řekl, že policie našla mužovo tělo 7. února v 15:22. Informace o jeho smrti ale byla v médiích zveřejněna až nyní. Přesná příčina tragédie nebyla kvůli floridským zákonům zveřejněna. "Bylo to vyšetřováno jako úmrtí z předávkování. Vyšetřování je otevřené a stále probíhá," uvedl Vega. Liuzzeho tělo bylo následně letecky převezeno zpět na rodný Long Island v New Yorku. Pohřeb se konal 16. února, uvedl deník Daily Mail.

Žádný svatoušek

Život mladého muže byl plný skandálů. "Paolo si v osobním životě nevedl skvěle. Miloval párty a hazardní hry. Začal užívat spoustu léků, což později vedlo ke kokainu a tvrdším drogám," popsal jeho kamarád.

[chooze:article;value:552226]

​"Měl rychlý životní styl a všichni jsme se báli, že ho to nakonec dožene," dodal. Paolo měl prý také velké dluhy. "Vždycky si půjčoval peníze na zaplacení půjček. Stal se z toho začarovaný kruh," uvedl kamarád.

Liuzzo byl dokonce před lety obviněn ze smrti studenta v pěstním souboji v Massachusetts. Obvinění bylo nakonec změněno na napadení a ublížení na zdraví a mladý muž si odsloužil 100 hodin veřejně prospěšných prací.

Princezna Beatrice je momentálně v manželství s realitním magnátem Edo Mapelli Mozzim, členem italské šlechty. Toho si vzala v roce 2020 a v roce 2021 se jim narodila dcera Sienna.

Britská královská rodina je velmi oblíbená. Podívejte se, kdo je nejpopulárnější:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.