Nečekané rozhodnutí prince Williama. Příští měsíc opustí Kate

Princezna Kate už několik měsíců bojuje s rakovinou. Od konce března, kdy oznámila diagnózu veřejnosti, se stáhla do ústraní. Na tom zřejmě nehodlá nic měnit. A to ani nyní, v době, kdy se Velká Británie připravuje na svatbu roku.

Ženit se podle deníku The Sun má vévoda z Westminsteru Hugh Grosvenor, který si bere svou dlouholetou přítelkyni Olivii Hensonovou. Událost je naplánovaná na 7. června a navzdory tomu, že jsou Kate a William jejich blízcí přátelé, svatby se zúčastní jen William.

Vzhledem k tomu, že veselka je naplánovaná na dva dny, zdá se, že William bude muset Kate opustit na delší dobu, než by si sám přál. Doposud ji totiž byl každodenní oporou a několikrát zdůraznil, že rodina je pro něj na prvním místě.

[chooze:article;value:555286]

Kate ale není jedinou, která se velkolepé svatby nezúčastní. Pozvánku totiž nedostal Harry a Meghan. Princ Harry byl přitom stejně jako William Hughův blízký přítel. "Je neuvěřitelně smutné, že to došlo až sem. Hugh je jedním z mála blízkých přátel Williama a Harryho, kteří si s oběma udrželi silné pouto," řekl deníku The Times zdroj z Williamova okolí.

Vévoda z Westminsteru by si přitom sám moc přál, aby se bratři znovu usmířili. K tomu, proč Harryho nepozval, má ale jasný důvod. "Přál by si, aby dali hlavy dohromady a dali věci do pořádku, ale uvědomuje si, že je nepravděpodobné, že se to stane před svatbou. Chtěl se vyhnout něčemu, co by zastínilo celý den, zvláště Olivii, a nechce žádné trapasy," dodal zdroj.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i Dianu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.