Nečekané setkání českých politiků v Itálii. Měl jsem si vsadit, žasne ministr

"Svět je malý a o náhody tu není nouze. To se takhle vydáte na dovolenou do Itálie. Jeden den se rozhodnete (vyrazit) na vyjížďku lodí k aktivní sopce Stromboli a v polovině cesty vám někdo zaťuká na rameno. A on je to Pavel Žáček," popsal setkání předních politiků ODS na moři Kupka. "Asi jsem si měl v ten den vsadit Sportku. Šance na vítězství by byla tak přibližně stejná," dodal.

Výlet se prý oběma politikům vydařil. "Nemohlo to dopadnout špatně. Probrali jsme všechno možné. A nakonec přišel i výbuch – teda hned několik krásných erupcí," pochvaloval si Kupka.

[chooze:article;value:567520]

"Potvrzuji slova Martina Kupky, přestože si myslím, že i náhoda je vyšší mocí řízený proces," přitakal na svém profilu Žáček. "Samozřejmě jsme probírali globální bezpečnostní situaci a dopravní dostupnost. Spojil nás ovšem zejména zájem o noční aktivní Stromboli s eruptivními výrony," doplnil.

Fotkami z dovolené se na sítích nedávno pochlubil také předseda stínové vlády hnutí ANO Karel Havlíček. Ten pro změnu vyrazil na řeckou Krétu. "Výjimečně žádný lokálky, ani Betyna, ani český knajpy," napsal s odkazem na svůj jarní výlet se psem po jižních Čechách.

Prázdniny předních politiků: Babiš slavil s dcerou, Fiala se v Itálii obklopil knihami:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.