Moderní bydlení

Nechutné záběry z restaurace na západě Čech. U jídla našli trus a mrtvé myši

[chooze:gallery;value:36496]

Státní zemědělská a potravinářská inspekce musela dočasně zavřít restauraci ve městě Cheb v Karlovarském kraji. Nejenže tam objevila trus hlodavců, ale dokonce i mrtvé myši. Provozovna totiž nebyla před škůdci dostatečně zabezpečená, a ti se tak snadno dostávali dovnitř.

"Naši inspektoři uvnitř zjistili výskyt uhynulých hlodavců a jejich trusu. S ohledem na nepřijatelné hygienické podmínky jsme kontrolované osobě uložili úplný zákaz užívání prostor," uvedli kontroloři s tím, že restaurace musela okamžitě zavřít.

[chooze:article;value:560947]

Místním se ale uzavření provozovny nelíbilo. "Taková škoda. Majitel super, obsluha super, vzhled restaurace parádní a jídlo luxusní. Byla to moje nejoblíbenější vietnamská restaurace v Chebu a oni to takhle pokazí," napsala na facebooku jedna ze zákaznic.

Po opakované kontrole ale inspekce prodejnu znovu otevřela. "Zákaz jsme na základě výsledku opakované kontroly uvolnili dne 3. 7. 2024," uzavřela. Ani znovuotevření prodejny však zákazníky zřejmě nepřesvědčilo. "Celkově vietnamské restaurace asi odteď vynechám, protože zrovna u Khailam jsem byla přesvědčená o kvalitě a čistotě," dodala na facebooku bývalá zákaznice.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.