Neckář zavzpomínal na povedené Velikonoce. S bratrem vykoledovali 150 vajec

Václava Neckáře, který na jaře a v létě absolvuje několik vystoupení, čeká též velký narozeninový koncert. Ten se s největší pravděpodobností uskuteční v Divadle Hybernia 22. října, tedy vpředvečer zpěvákových osmdesátin. Václav s bratrem Janem počítají s tím, že na místě přivítají řadu zajímavých hostů.

Ve Víkendové Snídani Václav Neckář také zavzpomínal na své filmové role. Kromě oscarových Ostře sledovaných vlaků natáčel například v roce 1969 také v režii Jiřího Menzela Skřivánky na niti. Film ale za komunismu skončil v trezoru. "Pak už jsem se na Barrandov moc nedostal," upřesňuje Václav.

[chooze:article;value:474707]

​Jednoho filmového natáčení se účastnil také 21. srpna 1968, tedy během vstupu nejen sovětských okupačních vojsk do tehdejšího Československa. Ten den byl zpěvák s filmaři na Kavkazu. "V rádiu jsme slyšeli, že nás takzvaně osvobozují, a začali jsme stávkovat. Celý štáb pak odvezli do Prahy," uvedl Václav.

A rovněž zavzpomínal, jak ve stejném roce v listopadu vzniklo pěvecké trio Golden Kids. Trojice Václav Neckář, Marta Kubišová a Helena Vondráčková tehdy už měla za sebou úspěšná vystupování ve Francii a rozhodla se pod novým názvem společně pokračovat.

Václav Neckář a Umakart: Půlnoční:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.