Něco tady nehraje. Vondráčková zazdila oslavu Neckáře, přitom jí vše řekli

[chooze:gallery;value:33564]

Václav Neckář se rozhodl, že kulatiny pojme ve velkém stylu, a připravil narozeninový koncert. Na něm by neměli chybět jeho kolegové ani nejbližší přátelé. "Marta Kubišová tam bude v publiku, jestli bude zdravá. Já doufám, že si spolu i zazpívají. Když bude zdravá, tak určitě," prozradil TN.cz bratr zpěváka Jan Neckář.

Vyplynula tak velká otázka, zda by se na pódiu znovu nemohla setkat celá skupina Golden Kids, kde s Kubišovou a Neckářem zpívala i Helena Vondráčková. "To se musíte zeptat Helenky. Ona o koncertu ví, ale řekla nám, že je na Slovensku. Pozvání ale dostala," dodal Neckářův bratr.

[chooze:article;value:523708]

Vondráčkové se to ale z hlavy úplně vytratilo. "Ježišmarjá, já vůbec nevím, co v ten den mám, já se musím podívat. Kolikátého to je? A kde to je a v kolik to je?" vyptávala se nás zpěvačka. Nakonec se však ukázalo, že v době koncertu už skutečně něco má. "Paní Vondráčková má 22. října pracovní závazky," upřesnila později její manažerka.

Publikum tak návrat oblíbené kapely ze 60. let bohužel neuvidí. "Jako Golden Kids určitě nezazpíváme, protože jsme spolu nezpívali asi tak 150 let a zadruhé nemáme nic nacvičeného. Nemyslím si, že je to reálné," vysvětlila Vondráčková.

Zdravotní problémy Václava Neckáře: Po pádu ze schodů nemohl chodit (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.