Nedvěd to s Darou vyhrál. Zpěvačka prozradila svou superschopnost

Mnozí by řekli, že mezi hlavní přednosti Dary Rolins patří její hlas či božské tělo, s tím však zpěvačka nesouhlasí. Se svými sledujícími na instagramu se podělila o úvahu, která vlastnost ji dělá výjimečnou. Pavel Nedvěd by zajisté souhlasil. 

"Ženská superschopnost být každý den jiná. Jakou další superschopnost byste jinak chtěli mít? Létat? Být neviditelní? Mít laserové oči? Bezkonkurenční svaly?" položila svým fanouškům na instagramu otázku Dara Rolins. Sama přispěchala s originální odpovědí, že ona svůj skrytý talent už dávno zná.

[chooze:article;value:495614]

"Já osobně považuji za jednu ze svých superschopností umění zachovat rozvahu a klid za každých okolností. Brát věci osobně, mít přehnané reakce, nechat se vytočit, být agresivní… To, že tím člověk ubližuje sám sobě, si uvědomujeme pramálo," svěřila se zpěvačka, že rozhodně není hádavý typ člověka, což je v partnerském životě velké plus.

"Ovládat tento jev, mít ho pod kontrolou je jediný způsob, jak mít čistou mysl a klid na srdci. Jednoduchá rovnice, ale komplikovat si ji zůstává i nadále naší oblíbenou disciplínou," napsala dále. Tvrdí, že i když lidé obvykle vědí, že jim vznětlivost uškodí, nedovedou se ovládnout. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Popová ikona prožívá jedno z nejšťastnějších období svého života. Kromě lásky s fotbalovou legendou ji v životě těší hlavně dcera Lola, která nedávno oslavila 15. narozeniny. "Žádný jiný den pro mě nemá takovou váhu jako den, kdy se narodila Lola. 25. března mi vstoupila do života láska, které se nevyrovnalo a nevyrovná nic, co se stalo předtím a potom," sdílela před časem zpěvačka dojemný příspěvek.

Dara Rolins prožila dramatickou noc. Pavel Nedvěd musel zasahovat pěstmi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.