Moderní bydlení

Nefunguje vám správně WhatsApp? Vyzkoušejte těchto pět rad

Jako první byste si podle webu Mobilizujeme vždy měli ověřit to, zda je aplikace online a servery správně fungují. Tyto informace vám poskytne portál Doendetector. Pokud ale žádný výpadek nezjistíte, chyba bude někde jinde.

Druhým krokem je kontrola aktualizace. Problémy s aplikací může totiž způsobit i to, že používáte její starší verzi. Pokud je aktualizace potřeba, váš problém to může vyřešit.

Někdy ale aktualizace nepomůže a je nutné celý telefon restartovat. "Pokud to nepomůže, zkuste v nastavení telefonu vyhledat přímo WhatsApp, klikněte na Vynutit ukončení a poté ho opět spusťte," radí portál.

[chooze:article;value:573664]

K problémům může vést i to, že jste aplikaci WhatsApp nepovolili všechna oprávnění. V tom případě jděte do nastavení telefonu a tam potřebná povolení udělte.

Poslední radou jsou data na pozadí. Pokud totiž povolena nejsou, aplikace správně fungovat nemůže. I to ale napravíte v nastavení telefonu, kde si aplikaci rozkliknete.

[chooze:article;value:578553]

Vývojáři pochopitelně aplikaci neustále vylepšují a vymýšlejí nové funkce. Naposledy podle webu Svět androida přišli s bezpečnostní pojistkou, kterou mnoho uživatelů určitě ocení.

Pokud totiž obdržíte jakýkoliv obrázek, prostřednictvím vyhledávače od Googlu dokáže ověřit jeho pravost. Rozpozná tedy, zda se jedná o skutečnou fotografii, nebo o výtvor umělé inteligence.

Státní aplikace se ocitly pod palbou kritiky. Podívejte se na reportáž TV Nova (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.