Nehoda na Třebíčsku: Při střetu kamionu a osobních aut se zranilo pět lidí

Srážka čtveřice aut nedaleko Třebíče úplně zablokovala silnici směrem I/23 na Náměšť nad Oslavou. "Střetlo se zde nákladní vozidlo a tři osobní vozidla. Na místě je několik zraněných osob. Silnice je zcela neprůjezdná," sdělila k nehodě mluvčí policie Dana Čírtková.

"Hlášení o nehodě jsme přijali po třetí hodině odpoledne a na místo vyrazili profesionální hasiči z Třebíče. Celkem bylo při nehodě zraněno pět osob, z toho tři jsme museli z aut vyprošťovat," sdělila pak redakci TN.cz mluvčí hasičů Petra Musilová.

[chooze:article;value:503531]

​Nehoda si vyžádala několik zraněných. "Na místo dorazily dvě pozemní posádky a letecká záchranná služba z Jihlavy. Dva lehce zraněné jsme odvezli do nemocnice v Třebíči, jednu středně těžce zraněnou osobu jsme transportovali do brněnské nemocnice. Na místo byl přivolán také ještě druhý záchranářský vrtulník z jižních Čech," dodal k zásahu mluvčí záchranné služby Petr Janáček.

"Podle prvotních informací řidič osobního auta přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem. Poté byla ještě poškozena další dvě osobní auta. Pět osob se při nehodě zranilo. Mezi zraněnými je také jedno malé dítě. Silnice je neprůjezdná a policisté odklánějí provoz na objízdnou trasu. Další okolnosti jsou předmětem šetření," doplnila ještě Čírtková.

Lidé si začali do aut dávat kolíčky na prádlo. Důvod vás překvapí:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.