Nehoda na Vysočině skončila smrtí motorkáře. Srazil se s autem

Tragická dopravní nehoda se udála v pátek odpoledne ve Světlé nad Sázavou na Havlíčkobrodsku na křižovatce mezi místními částmi Horní Bohušice a Dolní Bohušice.

"Oznámení o vážné dopravní nehodě jsme přijali po půl čtvrté odpoledne. Došlo ke střetu osobního vozidla s motocyklem," sdělila redakci TN.cz mluvčí policie Jana Kroutilová.

"Po přijetí oznámení vyjeli policisté na místo nehody, provedli ohledání, zadokumentování a šetření. Motocyklista utrpěl velmi vážná zranění," doplnila Kroutilová.

[chooze:article;value:519089]

"Na místě jsme ošetřili těžce zraněného pacienta, kterého jsme museli i resuscitovat. Následně jsme jej v kritickém stavu letecky přepravili do nemocnice v Praze," řekl redakci TN.cz mluvčí záchranné služby Kraje Vysočina Petr Janáček. Podle policie ale motorkář svým zraněním později podlehl.

Proč k nehodě došlo, policisté zatím nevědí. "U řidičky osobního vozidla Hyundai dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Příčinu a veškeré související okolnosti dopravní nehody kolegové dále prověřují," dodala Kroutilová.

Provoz na silnicích bude o víkendu enormní. Experti varují před nehodami:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.