Nehoda při návštěvě Orbána v Německu. Jeden policista je mrtvý

​Nehoda se stala asi v 11:15. Jak uvedl německý portál Bild, pravděpodobnou příčinnou neštěstí bylo to, že 69letá žena v BMW přehlédla zátaras lemující trasu, po níž Orbán cestoval na letiště.

Žena vjela do křižovatky, kde narazila do motocyklu 61letého policisty. Silou nárazu motorka odletěla a narazila do druhého motocyklu, který řidil 27letý policista.

[chooze:article;value:560223]

Místo nehody:

Oba policisté byli při nehodě vážně zraněni, 61letý pak po převozu do nemocnice na následky svých zranění zemřel. "Jsme hluboce šokováni nehodou našich kolegů. Tragické okolnosti smrti zasáhly celé stuttgartské policejní oddělení. Naše myšlenky jsou s jeho rodinou, jeho příbuznými a přáteli. Přejeme brzké uzdravení našemu spolupracovníkovi, který byl také vážně zraněn při nehodě," uvedl ve vyjádření šéf stuttgartského policejního prezidia Markus Eisenbraun.

Viktor Orbán navštívil Německo v neděli, aby mohl sledovat večerní fotbalový zápas maďarského národního týmu proti Skotsku, uvedla agentura Reuters. Maďaři slavili vítězství. V pondělí dopoledne Orbán zamířil na setkání do Itálie s premiérkou Giorgiou Meloniovou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.